1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pasta Primavera

Pasta Primavera

Pasta Primavera product foto
  • Ingredienten:

  • 2 eetl. olijfolie
  • 150 g groene asperges, in schuine stukken van 3 cm
  • 1 kleine courgette, in plakjes
  • 1 rode paprika, zonder zaadjes, in blokjes
  • 100 g (kastanje)champignons, in plakjes
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 300 g groene tagliatelle of spaghetti
  • 2 eetl. pijnboompitten
  • enkele druppels tabasco
  • voor de vleeseter:
  • 2 eetl. olijfolie
  • 150 g biefstuk, in reepjes
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • zout
  • versgemalen peper
Voorbereiden
Breng water aan de kook voor de pasta.
Bereiden
Verhit 2 eetlepels olijfolie in een wok. Bak hierin de asperges 2 minuten. Voeg courgette,  paprika, champignons en knoflook toe en roerbak 4 minuten. Kook intussen de pasta  beetgaar, rooster de pijnboompitten in een droge hete koekenpan en zet ze apart. Verhit 2 eetlepels olijfolie in dezelfde koekenpan en bak hierin de biefstukreepjes met knoflook en  zout en peper 3 minuten. Schep de gesneden groenten en enkele druppels tabasco door de pasta. Serveer dit voor de vegetariër, bestrooid met de helft van de pijnboompitten. Schep  voor de vleeseter de biefreepjes erop met de rest van de pijnboompitten.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
2
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 24 g
  • koolhydraten
  • 120 g
  • vet
  • 25 g
  • Kcal
  • 790
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie