In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pastasalade met kip en basilicumdressing

Pastasalade met kip en basilicumdressing

Pastasalade met kip en basilicumdressing product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 400 g spaghetti
  • zout
  • versgemalen peper
  • 2 eetl. olijfolie
  • 500 g kipfilet, in reepjes of blokjes
  • 1 bakje cherry-/kerstomaten, gehalveerd
  • 150 g bladspinazie, gewassen
  • voor de dressing:
  • 150 ml slasaus
  • 1 eetl. tomatenketchup
  • 2 eetl. verse basilicum, gehakt
Bereiden
Kook de spaghetti beetgaar. Giet af, spoel er koud water over en laat uitlekken. Meng de ingrediënten voor de dressing en voeg zout en peper toe. Verhit de olie en bak hierin de kipfilet, bestrooid met zout en peper, goudbruin en gaar in 10-12 minuten. Schep de tomaten erbij en bak ze 2 minuten mee. Scheur de spinazie iets kleiner. Schep de kip, tomaten, spinazie en dressing luchtig door de spaghetti.

Voedingswaarde

eiwit
43 g
koolhydraten
77 g
vet
21 g
Kcal
670