1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pastasalade met komkommer en gerookte forel

Pastasalade met komkommer en gerookte forel

Pastasalade met komkommer en gerookte forel product foto
  • Ingredienten:

  • 200 gram pappardelle
  • 1 komkommer
  • 1 bosje radijzen
  • 250 gram gerookte forel
  • 4 eetlepel olijfolie
  • 1 theelepel witte balsamicoazijn
  • 1 bosje peterselie fijngehakt
Bereiden
Kook de pappardelle in ruim water met zout beetgaar. Giet ze af en spoel goed met koud water zodat de pasta straks niet aan elkaar kleeft. Snijd de komkommer in de lengte door en schaaf de helften in dunne plakken. Snijd de radijzen in dunne plakjes. Verdeel de forel in stukjes. Meng de groenten in een kom met de pastalinten, olie, azijn, forel en peterselie en breng verder op smaak met zout en versgemalen peper.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 21 g
  • koolhydraten
  • 38 g
  • vet
  • 19 g
  • Kcal
  • 410
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie