1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pastasalade met mozzarella en kerstomaat

Pastasalade met mozzarella en kerstomaat

Pastasalade met mozzarella en kerstomaat product foto
  • Ingredienten:

  • 300 g schelpjes- of spiraaltjespasta
  • 150 g cherry-/kerstomaten, gehalveerd
  • 200 g mozzarella, in plakjes of blokjes
  • 100 g olijven zonder pit, in plakjes
  • 1/2 komkommer, met schil, in blokjes
  • 1 rode ui, gesnipperd
  • 1 rode paprika, zonder zaadjes, in reepjes blaadjes basilicum
  • voor de dressing:
  • 5 eetl. olijfolie
  • 2 eetl. citroensap
  • 1 eetl. mosterd
  • zout
  • versgemalen peper
Bereiden
Kook de pasta beetgaar en giet deze af. Schep tomaat, mozzarella, olijven, komkommer, ui en paprika door de pasta. Meng de ingrediënten voor de dressing. Schep deze door de pasta­salade en garneer met blaadjes basilicum.
Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 20 g
  • koolhydraten
  • 62 g
  • vet
  • 32 g
  • Kcal
  • 620
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie