Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pastasalade met mozzarella en kerstomaat

Pastasalade met mozzarella en kerstomaat

Pastasalade met mozzarella en kerstomaat product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 300 g schelpjes- of spiraaltjespasta
  • 150 g cherry-/kerstomaten, gehalveerd
  • 200 g mozzarella, in plakjes of blokjes
  • 100 g olijven zonder pit, in plakjes
  • 1/2 komkommer, met schil, in blokjes
  • 1 rode ui, gesnipperd
  • 1 rode paprika, zonder zaadjes, in reepjes blaadjes basilicum
  • voor de dressing:
  • 5 eetl. olijfolie
  • 2 eetl. citroensap
  • 1 eetl. mosterd
  • zout
  • versgemalen peper
Bereiden
Kook de pasta beetgaar en giet deze af. Schep tomaat, mozzarella, olijven, komkommer, ui en paprika door de pasta. Meng de ingrediënten voor de dressing. Schep deze door de pasta­salade en garneer met blaadjes basilicum.

Voedingswaarde

eiwit
20 g
koolhydraten
62 g
vet
32 g
Kcal
620