1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pastasalade met roze zalm, rucola en tomaatjes

Pastasalade met roze zalm, rucola en tomaatjes

Pastasalade met roze zalm, rucola en tomaatjes product foto
  • Ingredienten:

  • 300 gram fusilli
  • 2 eetlepels pijnboompitten
  • 1 blikje (213 gram) John West Roze Zalm, uitgelekt (vel en graten verwijderd)
  • 250 gram mascarpone
  • 1 theelepel citroenrasp
  • 10 cherry-/kerstomaatjes, gehalveerd
  • 2 lente-/bosuitjes, in ringen
  • 100 gram rucola, grof gehakt
  • 2 eetlepels balsamicoazijn
Bereiden
Kook de pasta beetgaar. Rooster intussen de pijnboompitten in een droge koekenpan lichtbruin. Verdeel de zalm in grove stukken. Roer de mascarpone los en meng de citroenrasp erdoor. Giet de pasta af en bewaar wat van het kookvocht. Schep de zalm, tomaatjes, bosui, mascarpone en rucola door de pasta. Breng op smaak met balsamicoazijn, zout en peper. Voeg eventueel nog wat kookvocht toe. Bestrooi met de pijnboompitten.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 25 g
  • koolhydraten
  • 61 g
  • vet
  • 34 g
  • Kcal
  • 655
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie