Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pastasalade met roze zalm, rucola en tomaatjes

Pastasalade met roze zalm, rucola en tomaatjes

Pastasalade met roze zalm, rucola en tomaatjes product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 300 gram fusilli
  • 2 eetlepels pijnboompitten
  • 1 blikje (213 gram) John West Roze Zalm, uitgelekt (vel en graten verwijderd)
  • 250 gram mascarpone
  • 1 theelepel citroenrasp
  • 10 cherry-/kerstomaatjes, gehalveerd
  • 2 lente-/bosuitjes, in ringen
  • 100 gram rucola, grof gehakt
  • 2 eetlepels balsamicoazijn
Bereiden
Kook de pasta beetgaar. Rooster intussen de pijnboompitten in een droge koekenpan lichtbruin. Verdeel de zalm in grove stukken. Roer de mascarpone los en meng de citroenrasp erdoor. Giet de pasta af en bewaar wat van het kookvocht. Schep de zalm, tomaatjes, bosui, mascarpone en rucola door de pasta. Breng op smaak met balsamicoazijn, zout en peper. Voeg eventueel nog wat kookvocht toe. Bestrooi met de pijnboompitten.

Voedingswaarde

eiwit
25 g
koolhydraten
61 g
vet
34 g
Kcal
655