1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pastasaus van paddenstoelen

Pastasaus van paddenstoelen

Pastasaus van paddenstoelen product foto
  • Ingredienten:

  • 50 ml olijfolie
  • 2 sjalotjes, zeer fijngesnipperd
  • 2 takjes tijm, alleen de blaadjes
  • 4 teentjes knoflook, gesnipperd
  • 400 g gemengde paddenstoelen
  • 4 eetl. gehakte platte peterselie
  • 1 theel. citroenrasp en citroensap naar smaak
  • zout
  • versgemalen peper
Bereiden
Verwarm de olie en fruit hierin de sjalotjes en tijm circa 4 minuten op lage stand. Voeg de knoflook en paddenstoelen toe en roerbak op middelhoge stand in circa 2 minuten lichtbruin. Voeg als laatste de peterselie en citroenrasp toe. Breng op smaak met citroensap, zout en peper.
Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 3 g
  • koolhydraten
  • 2 g
  • vet
  • 13 g
  • Kcal
  • 135
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie