Pastaschelpjes met gorgonzola, pijnboompitten en rucola - Recepten

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pastaschelpjes met gorgonzola, pijnboompitten en rucola

Pastaschelpjes met gorgonzola, pijnboompitten en rucola

Pastaschelpjes met gorgonzola, pijnboompitten en rucola product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 300 g pastaschelpjes
  • zout
  • versgemalen peper
  • 2 eetl. extra vergine olijfolie
  • 150 g zachte gorgonzola, in kleine blokjes
  • 50 g rucola, grof gesneden, harde stelen verwijderd
  • 20 g pijnboompitten, licht geroosterd
Voorbereiden
 
Bereiden
Kook de pastaschelpjes volgens de aanwijzingen op de verpakking in ruim water met zout beetgaar. Giet af en schep de olie en kaas erdoor tot de kaas licht gesmolten is. Schep de rucola en pijnboompitten erdoor en breng verder op smaak met zout en peper.

Voedingswaarde

eiwit
16 g
koolhydraten
54 g
vet
26 g
Kcal
515