1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pasteitje met kip, krab en koriander

Pasteitje met kip, krab en koriander

Pasteitje met kip, krab en koriander product foto
  • Ingredienten:

  • 150 g peultjes
  • 4 pasteibakjes
  • 2 eetl. olijfolie of arachideolie
  • 200 g kipfilet, in reepjes
  • 2 eetl. sojasaus of ketjap manis
  • 2 eetl. sherry
  • 200 g krabsticks, in stukken
  • 1 eetl. gehakte verse koriander
Bereiden
Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de peultjes 2 minuten, giet ze af en spoel er koud water over. Zet de pasteibakjes 10 minuten in de oven. Verhit de olie in een wok en roerbak hierin de kip 5 minuten. Voeg de peultjes, sojasaus en sherry toe en bak nog 3 minuten. Schep de krabsticks erdoor. Vul de pasteibakjes met dit mengsel en bestrooi met koriander.
Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 19 g
  • koolhydraten
  • 23 g
  • vet
  • 23 g
  • Kcal
  • 385
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie