1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pasteitje met vis

Pasteitje met vis

Pasteitje met vis product foto
  • Ingredienten:

  • 4 pasteibakjes
  • 400 g tilapia- of pangasiusfilet, in repen
  • zout
  • versgemalen peper
  • 2 eetl. citroensap
  • 3 eetl. roerbakolie of olijfolie
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 1 theel. kerriepoeder
  • 1 rode paprika, zonder zaadjes, in blokjes
  • 2 lente-/bosuitjes, in stukjes van 2 cm
  • 1 eetl. verse koriander, gehakt
Bereiden
Verwarm de oven voor op 180°C. Zet de pasteibakjes 5-7 minuten in het midden van de oven zodat ze warm worden. Dep de vis droog met keukenpapier, strooi er zout en peper over en besprenkel met citroensap. Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak hierin de knoflook, kerriepoeder, paprika en bosui 2 minuten. Voeg de vis toe en bak deze 3 minuten mee. Schep voorzichtig om. Schep dit mengsel in de warme pasteibakjes en strooi er koriander over.
Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 22 g
  • koolhydraten
  • 15 g
  • vet
  • 22 g
  • Kcal
  • 335
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie