In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pasteitje met vis

Pasteitje met vis

Pasteitje met vis product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 4 pasteibakjes
  • 400 g tilapia- of pangasiusfilet, in repen
  • zout
  • versgemalen peper
  • 2 eetl. citroensap
  • 3 eetl. roerbakolie of olijfolie
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 1 theel. kerriepoeder
  • 1 rode paprika, zonder zaadjes, in blokjes
  • 2 lente-/bosuitjes, in stukjes van 2 cm
  • 1 eetl. verse koriander, gehakt
Bereiden
Verwarm de oven voor op 180°C. Zet de pasteibakjes 5-7 minuten in het midden van de oven zodat ze warm worden. Dep de vis droog met keukenpapier, strooi er zout en peper over en besprenkel met citroensap. Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak hierin de knoflook, kerriepoeder, paprika en bosui 2 minuten. Voeg de vis toe en bak deze 3 minuten mee. Schep voorzichtig om. Schep dit mengsel in de warme pasteibakjes en strooi er koriander over.

Voedingswaarde

eiwit
22 g
koolhydraten
15 g
vet
22 g
Kcal
335