1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Patépotjes

Patépotjes

Patépotjes product foto
  • Ingredienten:

  • 300 gram leverworst
  • 50 gram crème fraîche
  • 1 eetlepel tomatenketchup of worcestersaus
  • 1 theelepel peperkorrels gekneusd
  • 1 schone jampot of 4 kleine potjes
Bereiden
Meng de leverworst met de crème fraîche, ketchup en peperkorrels in een keukenmachine tot een smeuïge paté. Schep over in de potjes, dek ze af en laat de paté in de koelkast minimaal 1 uur opstijven. Serveer met geroosterd brood. Lekker in combinatie met rabarberjam (pagina 25).
Variatie
Tikje crunchy: met pistachenootjes Zoet accent: met abrikozen Lekker scherp: met peperkorrels
Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 10 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 11 g
  • koolhydraten
  • 2 g
  • vet
  • 23 g
  • Kcal
  • 260
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie