Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pecanbrownies

Pecanbrownies

Pecanbrownies product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 65 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 300 g pure chocolade grof gehakt
  • 200 g boter
  • 30 g bloem
  • 1 theel. bakpoeder
  • 3 eieren, losgeklopt
  • 200 g bruine basterdsuiker
  • 150 g pecannoten + extra voor garneren
  • klein bakblik of taartvorm (28 cm) met lage rand, bekleed met bakpapier
Voorbereiden
Verwarm de oven voor op 160°C. Laat de chocolade en boter samen au bain-marie smelten. Zeef de bloem en bakpoeder. Klop in een andere kom de eieren met de suiker dik en romig. Voeg in gedeelten de gesmolten chocolade en bloem toe tot alles goed vermengd is. Roer de pecannoten er als laatste door en giet het beslag in de bakvorm.
Bereiden
Bak de brownies in circa 45 minuten gaar en van boven gebarsten. Laat afkoelen in de bakvorm en snijd dan in stukken. Garneer met de noten.

Voedingswaarde

eiwit
13 g
koolhydraten
91 g
vet
96 g
Kcal
1280