1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pecanbrownies

Pecanbrownies

Pecanbrownies product foto
  • Ingredienten:

  • 300 g pure chocolade grof gehakt
  • 200 g boter
  • 30 g bloem
  • 1 theel. bakpoeder
  • 3 eieren, losgeklopt
  • 200 g bruine basterdsuiker
  • 150 g pecannoten + extra voor garneren
  • klein bakblik of taartvorm (28 cm) met lage rand, bekleed met bakpapier
Voorbereiden
Verwarm de oven voor op 160°C. Laat de chocolade en boter samen au bain-marie smelten. Zeef de bloem en bakpoeder. Klop in een andere kom de eieren met de suiker dik en romig. Voeg in gedeelten de gesmolten chocolade en bloem toe tot alles goed vermengd is. Roer de pecannoten er als laatste door en giet het beslag in de bakvorm.
Bereiden
Bak de brownies in circa 45 minuten gaar en van boven gebarsten. Laat afkoelen in de bakvorm en snijd dan in stukken. Garneer met de noten.
Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 65 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 13 g
  • koolhydraten
  • 91 g
  • vet
  • 96 g
  • Kcal
  • 1280
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie