1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Peer op rookvlees met peren- notendressing

Peer op rookvlees met peren- notendressing

Peer op rookvlees met peren- notendressing product foto
  • Ingredienten:

  • 4 handperen
  • 1 eetl. citroensap
  • 150 g rookvlees
  • 40 g rucola of fijne veldsla
  • 3 eetl. notenolie of olijfolie
  • 1 eetl. balsamicoazijn
  • zout
  • versgemalen peper
  • 50 g walnoten, grof gehakt
Bereiden
Schil de peren en verdeel ze in vieren. Besprenkel ze met citroensap. Pureer één peer. Verdeel het rookvlees over 4 borden en leg in het midden een pluk rucola. Zet daarop de perenkwarten. Meng de perenpuree met olie, balsamicoazijn, zout en peper. Sprenkel deze dressing over de peer en rookvlees. Strooi de walnoten erover.
Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 11 g
  • koolhydraten
  • 15 g
  • vet
  • 22 g
  • Kcal
  • 305
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie