In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Peer op rookvlees met peren- notendressing

Peer op rookvlees met peren- notendressing

Peer op rookvlees met peren- notendressing product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 4 handperen
  • 1 eetl. citroensap
  • 150 g rookvlees
  • 40 g rucola of fijne veldsla
  • 3 eetl. notenolie of olijfolie
  • 1 eetl. balsamicoazijn
  • zout
  • versgemalen peper
  • 50 g walnoten, grof gehakt
Bereiden
Schil de peren en verdeel ze in vieren. Besprenkel ze met citroensap. Pureer één peer. Verdeel het rookvlees over 4 borden en leg in het midden een pluk rucola. Zet daarop de perenkwarten. Meng de perenpuree met olie, balsamicoazijn, zout en peper. Sprenkel deze dressing over de peer en rookvlees. Strooi de walnoten erover.

Voedingswaarde

eiwit
11 g
koolhydraten
15 g
vet
22 g
Kcal
305