1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Penne met pompoen en rozijnen

Penne met pompoen en rozijnen

Penne met pompoen en rozijnen product foto
  • Ingredienten:

  • 2 eetl. olie
  • 1 grote ui, fijngesnipperd
  • 500 g pompoen, geschild en in kleine blokjes
  • mespuntje komijnpoeder
  • mespuntje kaneelpoeder
  • 300 g penne
  • 50 g rozijnen
  • 20 g gehakte hazelnoten of pijnboompitten, geroosterd
Bereiden
Verhit de olie en fruit hierin de ui circa 5 minuten. Voeg de pompoenblokjes en specerijen toe en roerbak nogmaals 5 minuten. Leg een deksel op de pan en laat circa 10 minuten stoven. Kook intussen de penne. Roer de rozijnen door de pompoen en breng op smaak met zout en peper. Schep de pasta erdoor en bestrooi met de noten.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 12 g
  • koolhydraten
  • 69 g
  • vet
  • 9 g
  • Kcal
  • 410
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie