Penne met rundvleesragout - Recepten

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Penne met rundvleesragout

Penne met rundvleesragout

Penne met rundvleesragout product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 2 eetlepel olie
  • 1 ui gesnipperd
  • 600 gram runderlappen in blokjes
  • 1 laurierblaadje
  • eetlepel Italiaanse kruiden
  • 1 blikje tomatenblokjes
  • 1 Runderbouillontablet
  • 300 gram Penne of andere korte pasta
  • 300 gram diepvriesdoperwten
Bereiden
Verwarm de olie en fruit de ui circa 5 minuten op lage stand. Voeg het vlees toe en bak om en om bruin. Voeg laurier, kruiden, tomaten en bouillontablet toe en voeg zoveel water toe tot het vlees net onder staat. Breng langzaam aan de kook en laat met het deksel op de pan in circa 2,5 uur op lage stand zachtjes koken. Breng de saus eventueel verder op smaak en roer de penne erdoor. Breng opnieuw aan de kook, controleer of er nog genoeg vocht in de pan zit en kook de pasta beetgaar. Voeg indien nodig nog wat runderbouillon toe. Voeg 1 minuut voor het einde van de kooktijd de doperwten toe.

Voedingswaarde

eiwit
46 g
koolhydraten
69 g
vet
12 g
Kcal
595