Wij roepen per direct het PLUS Shoarmavlees met houdbaarheidsdatum (tht) 17-12-2018 en tht’s daarvoor terug. Het betreft PLUS Shoarmavlees 500 gram en PLUS Shoarmavlees 1 kilo. De producten kunnen mogelijk besmet zijn met de salmonella bacterie. We raden consumenten aan het product niet te consumeren en terug naar de winkel te brengen.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Peren-plaattaart

Peren-plaattaart

Peren-plaattaart product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 40 minuten
Aantal personen
1

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • plakjes bladerdeeg
  • partjes stoofpeer
  • suiker
  • kaneelpoeder
  • ei
  • slagroom of crème fraîche
  • oven
Bereiden
Bedek uitgerolde plakjes bladerdeeg met partjes stoofpeer. Bestrooi met een beetje suiker en kaneelpoeder. Bestrijk de randen van het deeg met losgeklopt ei en bak de taartjes in circa 25 minuten gaar en goudbruin in een voorverwarmde oven van 200°C. Laat afkoelen tot lauwwarm en serveer met slagroom of crème fraîche.