1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Perencups met pistache en tijm

Perencups met pistache en tijm

Perencups met pistache en tijm product foto
  • Ingredienten:

  • 6 sneetjes rozijnenbrood
  • 50 gram boter
  • 4 peren, geschild, in blokjes
  • 1 eetlepel custardpoeder
  • 2 eetlepels suiker
  • 2 eetlepels pistachenoten, grof gehakt
  • 1 eetlepel gehakte verse tijm
  • deegroller
  • muffinbakblik
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200°C. Rol de sneetjes brood met een deegroller iets platter en besmeer het brood aan beide kanten met boter. Druk de sneetjes brood in de holtes van de muffinvorm en zet de vorm circa 5 minuten in het midden van de oven. Meng de peer, custard, suiker, pistachenoten en tijm door elkaar. Schep dit mengsel in de broodbakjes en bak nog 15-17 minuten in de oven.Voor 6 stuks.
Variatie
Vervang peer door appel of abrikoos.
Menugang
Tussengerecht
Bereidingstijd
Ca. 35 minuten
Aantal personen
6
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 4 g
  • koolhydraten
  • 36 g
  • vet
  • 10 g
  • Kcal
  • 260
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie