1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Perentaartje met gorgonzola

Perentaartje met gorgonzola

Perentaartje met gorgonzola product foto
  • Ingredienten:

  • 4 velletjes bladerdeeg, ontdooid
  • 1 rijpe peer, geschild en in 12 dunne plakjes gesneden
  • 1 ei, losgeklopt
  • 100 g gorgonzola
  • versgemalen peper
  • bakplaat bekleed met bakpapier
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de velletjes bladerdeeg op een bakplaat bekleed met bakpapier. Prik met een vork gaatjes in het deeg en verdeel de plakjes peer erover. Bestrijk het deeg en de peer met ei. Bak de taartjes in circa 10 minuten bruin en gaar in de oven. Verkruimel of snijd de kaas en verdeel dit over de warme peer. Bestrooi met versgemalen peper en laat iets afkoelen. 
Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 10 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 9 g
  • koolhydraten
  • 19 g
  • vet
  • 21 g
  • Kcal
  • 305
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie