Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Perentaartje met gorgonzola

Perentaartje met gorgonzola

Perentaartje met gorgonzola product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 10 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 4 velletjes bladerdeeg, ontdooid
  • 1 rijpe peer, geschild en in 12 dunne plakjes gesneden
  • 1 ei, losgeklopt
  • 100 g gorgonzola
  • versgemalen peper
  • bakplaat bekleed met bakpapier
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de velletjes bladerdeeg op een bakplaat bekleed met bakpapier. Prik met een vork gaatjes in het deeg en verdeel de plakjes peer erover. Bestrijk het deeg en de peer met ei. Bak de taartjes in circa 10 minuten bruin en gaar in de oven. Verkruimel of snijd de kaas en verdeel dit over de warme peer. Bestrooi met versgemalen peper en laat iets afkoelen. 

Voedingswaarde

eiwit
9 g
koolhydraten
19 g
vet
21 g
Kcal
305