1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Perzik-amandelcooler

Perzik-amandelcooler

Perzik-amandelcooler product foto
  • Ingredienten:

  • 350 g perzikschijfjes (blik), bevroren
  • 1 borrelglaasje amandellikeur
  • 1/2 l appelsap
  • voor garnering:
  • chocoladesticks
  • 4 perzikschijfjes
  • 4 glazen
Bereiden
Pureer de bevroren perzikschijfjes, amandellikeur en appelsap in een blender of keukenmachine. Giet het drankje in de glazen. Zet er een prikker met een perzikschijfje en een chocoladestick in en serveer meteen.
Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 1 g
  • koolhydraten
  • 28 g
  • vet
  • 0 g
  • Kcal
  • 125
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie