Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Peterseliesalade met peer en camembert

Peterseliesalade met peer en camembert

Peterseliesalade met peer en camembert product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Tussengerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 100 gram dadels, in kleine stukjes
  • 50 gram pecannoten, grof gehakt
  • 1 bosje platte peterselie, grof gehakt
  • 1 kropje radicchio (of sla-melange met radicchio)
  • 1 eetlepel (noten) olie
  • 2 rijpe peren, geschild en gehalveerd
  • 75 gram camembert, op kamertemperatuur
Bereiden
Meng de dadels met de pecannoten, peterselie en sla in een kom. Schep om met de olie, zout en peper. Lepel het klokhuis uit de halve peren en leg de peren met de holle kant naar boven op een bord. Verdeel de camembert over de peren en verdeel de salade eromheen. Maal er wat peper over en serveer direct.

Voedingswaarde

eiwit
7 g
koolhydraten
26 g
vet
16 g
Kcal
280