1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Peterseliesalade met peer en camembert

Peterseliesalade met peer en camembert

Peterseliesalade met peer en camembert product foto
  • Ingredienten:

  • 100 gram dadels, in kleine stukjes
  • 50 gram pecannoten, grof gehakt
  • 1 bosje platte peterselie, grof gehakt
  • 1 kropje radicchio (of sla-melange met radicchio)
  • 1 eetlepel (noten) olie
  • 2 rijpe peren, geschild en gehalveerd
  • 75 gram camembert, op kamertemperatuur
Bereiden
Meng de dadels met de pecannoten, peterselie en sla in een kom. Schep om met de olie, zout en peper. Lepel het klokhuis uit de halve peren en leg de peren met de holle kant naar boven op een bord. Verdeel de camembert over de peren en verdeel de salade eromheen. Maal er wat peper over en serveer direct.
Menugang
Tussengerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 7 g
  • koolhydraten
  • 26 g
  • vet
  • 16 g
  • Kcal
  • 280
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie