Petitfours - Recepten

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Petitfours

Petitfours

Petitfours product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
1

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 12 dunne plakjes van een chocoladecake
  • likeur naar keuze
  • roomkaas of mascarpone
  • witte fondant
  • poeder
  • gekleurde marsepein voor versiering
Bereiden
Snijd 12 dunne plakjes van een chocoladecake en steek hier met een glas cirkels uit. Besprenkel met een likeur naar keuze. Bestrijk 8 plakjes cake met een laagje roomkaas of mascarpone. Stapel 2 besmeerde cirkels op elkaar en dek af met de laatste. Rol witte fondant uit tot een dunne lap en steek er grotere cirkels uit. Bekleed hier de stapeltaartjes mee en snijd de randjes bij. Of bestuif de taartjes met poedersuiker in plaats van fondant. Versier de petitfours eventueel met sterren en boompjes van gekleurde marsepein.