Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pintxos de Barcelona

Pintxos de Barcelona

Pintxos de Barcelona product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Aantal personen
1

Alles wat je moet weten over dit recept

Bereiden
Snijd van vers stokbrood of ciabatta dikke plakken of rooster ouder brood. Besmeer het brood met olijfolie. Beleg met een sardinefilet, een paar halve ringen rode ui en een beetje mayonaise waar kappertjes en peper doorheen zijn gemengd. Snijd artisjokken(hartjes) uit blik in reepjes en vermeng dit met een paar eetlepels mayonaise en wat fijngesneden basilicum. Beleg de broodjes met een mooie plak serranoham en schep hierop een lepel artisjokken. Leg een paar blaadjes spinazie op het sneetje brood en hierop een lepeltje kant-en-klare krabsalade. Garneer met rivierkreeftjes of Noorse garnalen Bak van 4 eieren en een paar eetlepels melk een luchtige omelet. Besmeer met een paar eetlepels knoflookmayonaise, bestrooi met wat fijngesneden bosui en Hollandse garnalen en rol de omelet op. Snijd in dikke plakken en beleg hier de broodjes mee.

Voedingswaarde

eiwit
33 g
koolhydraten
49 g
vet
37 g
Kcal
670