Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Piraten menu

Piraten menu

Piraten menu product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
1

Alles wat je moet weten over dit recept

Bereiden
Paneer stevige stukjes vis (eventueel wat bijgesneden in de vorm van een visje) met wat ei en paneermeel en bak ze goudbruin in een beetje olie. Bak er wat zwaardappeltjes bij: schep aardappeltjes door wat zout, peper, paprikapoeder en olie en bak ze op de bakplaat in een voorverwarmde oven van 200°C in 15 minuten goudbruin. Rijg ze aan een spies. Maak zeewiergroenten van sliertjes kort gestoofde prei en diepvriesdoperwtjes. Leg de gebakken vis op de bordjes en maak een vissenstaart met een waaier van komkommer. Leg de zeewier en zwaardappeltjes erbij. Serveer met een flesje zuiver ‘zee’-water.