Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pita met gerookte zalm

Pita met gerookte zalm

Ingrediënten

  • 200 gram gerookte zalmfilet
  • 4 eetlepels roomkaas
  • 500 gram broccoli
  • 4 pitabroodjes
  • 1 avocado
  • 10 gram dille
  • 300 gram boerenkool
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1 rode ui
Pita met gerookte zalm product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 30 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Pel en snijd de rode ui in halve ringen. Snijd de broccoli in roosjes en snijd de stam in stukjes. Snijd de avocado doormidden, verwijder de pit, schep het vruchtvlees eruit en snijd in reepjes. Snijd de zalm in reepjes. Hak de dille grof.
  2. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en fruit de rode ui. Voeg de broccoli toe en bak 5 minuten. Voeg de boerenkool en het paprikapoeder toe en roerbak nog 4 minuten door.
  3. Verhit een grillpan, grill de pitabroodjes 4 minuten, laat iets afkoelen en snijd open.
  4. Meng de roomkaas met de dille en bestrijk de binnenkant van de pitabroodjes hiermee. Vul de pitabroodjes vervolgens met het boerenkoolmengsel, de gerookte zalm en de avocado reepjes.
  5. Verdeel de pitabroodjes over de borden.