Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pitabroodje met gemarineerde biefreepjes

Pitabroodje met gemarineerde biefreepjes

Pitabroodje met gemarineerde biefreepjes product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Lunchgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 eetl. ketjap manis
  • 1 theel. honing
  • 2 eetl. arachideolie of zonnebloemolie
  • versgemalen peper
  • 400 g biefreepjes
  • 4 pitabroodjes
  • 2 eetl. sesamzaad
  • 1/2 krop ijsbergsla, in reepjes
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200°C. Meng ketjap, honing, 1 eetlepel olie en peper tot een marinade. Leg de biefreepjes hierin. Snijd de pitabroodjes aan één kant in tot envelopjes. Rooster het sesamzaad in een droge hete koekenpan. Verwarm de broodjes 5 minuten in de oven. Verhit 1 eetlepel olie in een wok of hapjespan en roerbak hierin de gemarineerde biefreepjes 2-3 minuten. Schep in ieder broodje reepjes ijsbergsla met daarop de biefreepjes. Strooi er sesamzaad over.

Voedingswaarde

eiwit
29 g
koolhydraten
27 g
vet
12 g
Kcal
335