Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pittig pasteitje

Pittig pasteitje

Pittig pasteitje product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 3 eetl. wokolie of arachideolie
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 rode peper, zonder zaadjes, in stukjes
  • 1 rode paprika, zonder zaadjes, in blokjes
  • 4 pasteibakjes
  • 2 tomaten, ontveld, in blokjes
  • 250 g biefstuk, in reepjes
  • zout
  • 125 ml zure room (Melkan)
Bereiden
Verwarm de oven voor op 180°C. Verhit 2 eetlepels olie en bak hierin de ui, peper en paprika 5 minuten. Zet de pasteibakjes 10 minuten in de oven. Schep de tomaten door het paprikamengsel. Verhit de rest van de olie en bak hierin de biefstuk 2-3 minuten. Voeg zout toe. Schep de biefreepjes door het groentemengsel. Vul de pasteibakjes ermee en garneer met een toefje zure room.

Voedingswaarde

eiwit
19 g
koolhydraten
19 g
vet
31 g
Kcal
430