1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pittig pasteitje

Pittig pasteitje

Pittig pasteitje product foto
  • Ingredienten:

  • 3 eetl. wokolie of arachideolie
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 rode peper, zonder zaadjes, in stukjes
  • 1 rode paprika, zonder zaadjes, in blokjes
  • 4 pasteibakjes
  • 2 tomaten, ontveld, in blokjes
  • 250 g biefstuk, in reepjes
  • zout
  • 125 ml zure room (Melkan)
Bereiden
Verwarm de oven voor op 180°C. Verhit 2 eetlepels olie en bak hierin de ui, peper en paprika 5 minuten. Zet de pasteibakjes 10 minuten in de oven. Schep de tomaten door het paprikamengsel. Verhit de rest van de olie en bak hierin de biefstuk 2-3 minuten. Voeg zout toe. Schep de biefreepjes door het groentemengsel. Vul de pasteibakjes ermee en garneer met een toefje zure room.
Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 19 g
  • koolhydraten
  • 19 g
  • vet
  • 31 g
  • Kcal
  • 430
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie