1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pittige paprikasaus

Pittige paprikasaus

Pittige paprikasaus product foto
  • Ingredienten:

  • 3 rode paprika\'s
  • 1 rode peper zonder zaadjes
  • 3 teentje gehakte knoflook
  • 4 eetlepel olijfolie
  • 200 milliliter kippenbouillon
  • 1 eetlepel gehakte verse koriander
  • 2 eetlepel citroensap
Bereiden
Smoor 3 rode paprika’s en 1 rode peper, zonder zaadjes, in stukken gesneden met 3 teentjes gehakte knoflook 10 minuten in 4 eetlepels olijfolie. Voeg 200 ml kippenbouillon toe en kook zachtjes 5 minuten. Pureer tot een saus en meng er 1 eetlepel gehakte verse koriander en 2 eetlepels citroensap doorheen. Serveer de saus warm of koud bij geroosterd vlees, kip of vis.
Menugang
Voorgerecht
Aantal personen
1
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 1 g
  • koolhydraten
  • 6 g
  • vet
  • 15 g
  • Kcal
  • 170
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie