Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pittige paprikasaus

Pittige paprikasaus

Pittige paprikasaus product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Aantal personen
1

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 3 rode paprika\'s
  • 1 rode peper zonder zaadjes
  • 3 teentje gehakte knoflook
  • 4 eetlepel olijfolie
  • 200 milliliter kippenbouillon
  • 1 eetlepel gehakte verse koriander
  • 2 eetlepel citroensap
Bereiden
Smoor 3 rode paprika’s en 1 rode peper, zonder zaadjes, in stukken gesneden met 3 teentjes gehakte knoflook 10 minuten in 4 eetlepels olijfolie. Voeg 200 ml kippenbouillon toe en kook zachtjes 5 minuten. Pureer tot een saus en meng er 1 eetlepel gehakte verse koriander en 2 eetlepels citroensap doorheen. Serveer de saus warm of koud bij geroosterd vlees, kip of vis.

Voedingswaarde

eiwit
1 g
koolhydraten
6 g
vet
15 g
Kcal
170