1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pittige pasta met tomatensaus en makreel

Pittige pasta met tomatensaus en makreel

Pittige pasta met tomatensaus en makreel product foto
  • Ingredienten:

  • 2 eetlepel olijfolie
  • 2 rode pepers, zonder zaadjes, in stukjes
  • 2 teentje knoflook, gehakt
  • 2 uien, gesnipperd
  • 1 pot pastasaus
  • 350 gram penne of spaghetti
  • 500 gram gerookte makreel (Vismarine), in stukken
  • 3 eetlepel gehakte platte peterselie
Bereiden
Verhit de olijfolie en fruit hierin de pepers, knoflook en ui. Voeg de pastasaus toe en stoof zachtjes 10 minuten. Kook intussen de pasta beetgaar. Giet deze af en laat goed uitlekken. Schep de saus door de pasta en serveer deze met de ma- kreel erop. Bestrooi het gerecht met peterselie.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 35 g
  • koolhydraten
  • 65 g
  • vet
  • 47 g
  • Kcal
  • 825
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie