In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pittige spruitjes met geroosterde pijnboompitten

Pittige spruitjes met geroosterde pijnboompitten

Pittige spruitjes met geroosterde pijnboompitten product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Bereiden
Kook 600 gram schoongemaakte spruitjes 8 minuten. Giet ze af, spoel er koud water over en laat uitlekken. Rooster 2 eetlepels pijnboompitten in een droge hete koekenpan goudbruin en zet ze apart. Verhit 25 gram boter of vloeibaar bakproduct en roerbak hierin 1 rode peper, zonder zaadjes, in stukjes gesneden, met de spruitjes 2-3 minuten. Schep de pijnboompitten voor het serveren erdoor.

Voedingswaarde

eiwit
5 g
koolhydraten
6 g
vet
10 g
Kcal
145