1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pittige spruitjes met geroosterde pijnboompitten

Pittige spruitjes met geroosterde pijnboompitten

Pittige spruitjes met geroosterde pijnboompitten product foto
Bereiden
Kook 600 gram schoongemaakte spruitjes 8 minuten. Giet ze af, spoel er koud water over en laat uitlekken. Rooster 2 eetlepels pijnboompitten in een droge hete koekenpan goudbruin en zet ze apart. Verhit 25 gram boter of vloeibaar bakproduct en roerbak hierin 1 rode peper, zonder zaadjes, in stukjes gesneden, met de spruitjes 2-3 minuten. Schep de pijnboompitten voor het serveren erdoor.
Menugang
Voorgerecht
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 5 g
  • koolhydraten
  • 6 g
  • vet
  • 10 g
  • Kcal
  • 145
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie