Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pittige spruitjes met geroosterde pijnboompitten

Pittige spruitjes met geroosterde pijnboompitten

Pittige spruitjes met geroosterde pijnboompitten product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Bereiden
Kook 600 gram schoongemaakte spruitjes 8 minuten. Giet ze af, spoel er koud water over en laat uitlekken. Rooster 2 eetlepels pijnboompitten in een droge hete koekenpan goudbruin en zet ze apart. Verhit 25 gram boter of vloeibaar bakproduct en roerbak hierin 1 rode peper, zonder zaadjes, in stukjes gesneden, met de spruitjes 2-3 minuten. Schep de pijnboompitten voor het serveren erdoor.

Voedingswaarde

eiwit
5 g
koolhydraten
6 g
vet
10 g
Kcal
145