Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pizza van de BBQ

Pizza van de BBQ

Ingrediënten

  • 4 Bertolli Pizzabodems
  • 350 g Heinz Tomato gezeefd
  • 1 bol mozzarella
  • 150 g snoeptomaatjes
  • 1 hand basilicum
  • 4 eetlepels extra vierge olijfolie
Pizza van de BBQ product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Hoofdgerecht
Recipes/Time Ca. 20 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Besmeer de randen van de pizzabodems met olijfolie en besmeer deze met de Heins tomato gezeefd.
  2. Snijd de mozzarella en tomaatjes in dunne plakken en verdeel dit over de pizzabodems
  3. Leg de pizza's mét aluminiumfolie op een middelwarme barbecue (150 tot 170 graden), eventueel met hitteverdeler. Doe de deksel op de bbq en laat de pizza's ongeveer 8-10 minuten bakken tot ze gaar zijn
  4. Verdeel een paar blaadjes basilicum over de pizza’s na het bakken en besprenkel met extra vierge olijfolie

Variatie

Tip: houd de pizza’s goed in de gaten en verkort of verleng de baktijd zo nodig naar eigen barbecue-type, ervaring en inzicht.

    Voedingswaarde

  • Kcal 750
  • Eiwit 31 g
  • Koolhydraten 89 g
  • Vet 30 g