Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pizzapannenkoek met mozzarella en tomaat

Pizzapannenkoek met mozzarella en tomaat

Pizzapannenkoek met mozzarella en tomaat product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 400 g pannenkoekenmix
  • 800 ml halfvolle melk
  • 1 ei
  • 1 eetl. gedroogde oregano
  • 20 g versgeraspte parmezaan
  • 2-3 eetlepel vloeibaar bakproduct
  • 2 rijpe trostomaten, in plakjes
  • 1 bol buffelmozzarella, in plakjes
  • versgemalen peper
  • bakpapier
Bereiden
Klop de pannenkoekenmix met melk, ei, oregano en parmezaan tot een glad beslag. Verwarm steeds een klein beetje vloeibaar bakproduct in een koekenpan met anti-aanbaklaag en laat goed heet worden. Bak 4 dikke pannenkoeken houd ze warm onder folie of op een pan met een laagje kokend water. Verwarm de ovengrill. Verdeel de pannenkoeken op 2 bakplaten met bakpapier. Verdeel de plakjes tomaat en mozzarella erover en bestrooi met wat peper. Zet ze even onder de grill tot de mozzarella licht gesmolten is.

Voedingswaarde

eiwit
28 g
koolhydraten
80 g
vet
17 g
Kcal
590