1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pizzapannenkoek met mozzarella en tomaat

Pizzapannenkoek met mozzarella en tomaat

Pizzapannenkoek met mozzarella en tomaat product foto
  • Ingredienten:

  • 400 g pannenkoekenmix
  • 800 ml halfvolle melk
  • 1 ei
  • 1 eetl. gedroogde oregano
  • 20 g versgeraspte parmezaan
  • 2-3 eetlepel vloeibaar bakproduct
  • 2 rijpe trostomaten, in plakjes
  • 1 bol buffelmozzarella, in plakjes
  • versgemalen peper
  • bakpapier
Bereiden
Klop de pannenkoekenmix met melk, ei, oregano en parmezaan tot een glad beslag. Verwarm steeds een klein beetje vloeibaar bakproduct in een koekenpan met anti-aanbaklaag en laat goed heet worden. Bak 4 dikke pannenkoeken houd ze warm onder folie of op een pan met een laagje kokend water. Verwarm de ovengrill. Verdeel de pannenkoeken op 2 bakplaten met bakpapier. Verdeel de plakjes tomaat en mozzarella erover en bestrooi met wat peper. Zet ze even onder de grill tot de mozzarella licht gesmolten is.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 28 g
  • koolhydraten
  • 80 g
  • vet
  • 17 g
  • Kcal
  • 590
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie