In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pizzapannenkoek met mozzarella en tomaat

Pizzapannenkoek met mozzarella en tomaat

Pizzapannenkoek met mozzarella en tomaat product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 400 g pannenkoekenmix
  • 800 ml halfvolle melk
  • 1 ei
  • 1 eetl. gedroogde oregano
  • 20 g versgeraspte parmezaan
  • 2-3 eetlepel vloeibaar bakproduct
  • 2 rijpe trostomaten, in plakjes
  • 1 bol buffelmozzarella, in plakjes
  • versgemalen peper
  • bakpapier
Bereiden
Klop de pannenkoekenmix met melk, ei, oregano en parmezaan tot een glad beslag. Verwarm steeds een klein beetje vloeibaar bakproduct in een koekenpan met anti-aanbaklaag en laat goed heet worden. Bak 4 dikke pannenkoeken houd ze warm onder folie of op een pan met een laagje kokend water. Verwarm de ovengrill. Verdeel de pannenkoeken op 2 bakplaten met bakpapier. Verdeel de plakjes tomaat en mozzarella erover en bestrooi met wat peper. Zet ze even onder de grill tot de mozzarella licht gesmolten is.

Voedingswaarde

eiwit
28 g
koolhydraten
80 g
vet
17 g
Kcal
590