Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Plaatpizza met shoarma en ei

Plaatpizza met shoarma en ei

Plaatpizza met shoarma en ei product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 40 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 pak witbrood- of pizzamix
  • 200 gram mascarpone
  • 1 doosje cherry-/kerstomaatjes gehalveerd
  • 300 gram shoarmavlees
  • 4 eieren
  • 1 eetlepel oregano of Italiaanse kruiden
Voorbereiden
Bereid het deeg volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar laat het 1 keer rijzen in plaats van 2 keer.
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200°C. Rol het deeg uit tot een grote lap en leg deze op de bakplaat. Besmeer het deeg met de mascarpone en beleg met de tomaatjes en het shoarmavlees. Breek de eieren één voor één in een kopje en laat ze op de pizza glijden. Bestrooi de pizza met oregano en bak in circa 20 minuten gaar en bruin in de oven.bakplaat, ingevet

Voedingswaarde

eiwit
37 g
koolhydraten
59 g
vet
38 g
Kcal
735