1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Plankje geitenkaas

Plankje geitenkaas

Plankje geitenkaas product foto
  • Ingredienten:

  • 250 gram zachte geitenkaas
  • 250 gram harde geitenkaas
  • donker en licht roggebrood
  • 100 gram gedroogde abrikozen in kleine stukjes
  • 1 eetlepel honing
  • 1 theelepel gehakte verse rozemarijn
  • versgemalen peper
  • 25 gram walnoten fijngehakt
  • 5 gedroogde vijgen gehakt
  • 1 theelepel kaneelpoeder
  • 50 gram boter
Bereiden
Leg de geitenkaassoorten op een plank met het brood ernaast. Meng de ingrediënten voor de tapenade en de ingrediënten voor de boter en zet deze er in potjes bij. Serveer met eventueel extra walnoten, druiven en dadels.
Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 30 g
  • koolhydraten
  • 62 g
  • vet
  • 46 g
  • Kcal
  • 805
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie