Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Plankje geitenkaas

Plankje geitenkaas

Plankje geitenkaas product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 250 gram zachte geitenkaas
  • 250 gram harde geitenkaas
  • donker en licht roggebrood
  • 100 gram gedroogde abrikozen in kleine stukjes
  • 1 eetlepel honing
  • 1 theelepel gehakte verse rozemarijn
  • versgemalen peper
  • 25 gram walnoten fijngehakt
  • 5 gedroogde vijgen gehakt
  • 1 theelepel kaneelpoeder
  • 50 gram boter
Bereiden
Leg de geitenkaassoorten op een plank met het brood ernaast. Meng de ingrediënten voor de tapenade en de ingrediënten voor de boter en zet deze er in potjes bij. Serveer met eventueel extra walnoten, druiven en dadels.

Voedingswaarde

eiwit
30 g
koolhydraten
62 g
vet
46 g
Kcal
805