1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pompoen en pastinaak met worst van de ovenplaat

Pompoen en pastinaak met worst van de ovenplaat

Pompoen en pastinaak met worst van de ovenplaat product foto
  • Ingredienten:

  • 250 gram pompoen geschild
  • 250 gram zoete of gewone grote aardappel geschild
  • 250 gram pastinaak of winterwortel geschild
  • 4 rundersaucijzen
  • 1 bol knoflook gepeld
  • 3 eetlepel olijfolie
  • 1 eetlepel gedroogde oregano, majoraan of rozemarijn
  • bakplaat met bakpapier
Bereiden
Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de groenten in grove stukken of plakken en doe ze samen met de worsten en knoflookteentjes, olie en kruiden in een kom. Schep goed door zodat alles met een laagje olie is bedekt. Verdeel dit alles over de bakplaat en bestrooi met zout en peper. Bak de groenten en worsten in het midden van de oven in circa 20 minuten gaar en mooi bruin.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 32 g
  • koolhydraten
  • 23 g
  • vet
  • 25 g
  • Kcal
  • 455
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie