1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pompoenrosti met ui en kaneel

Pompoenrosti met ui en kaneel

Pompoenrosti met ui en kaneel product foto
  • Ingredienten:

  • 3 eetlepel vloeibaar bakproduct
  • 2 uien gesnipperd
  • 600 gram pompoen geschild
  • 3 eieren
  • 2 eetlepel bloem gezeefd
  • 1 eetlepel nootmuskaat
  • 1 mespuntje kaneel
Bereiden
Verhit 2 eetlepels van het bakproduct en fruit hierin de uien circa 5 minuten op een lage stand. Rasp de pompoen grof. Klop de eieren goed los, voeg de bloem, wat zout, versgemalen peper en de specerijen toe en schep de uien en geraspte pompoen erdoor. Verhit de rest van het bakproduct in een koekenpan met antiaanbaklaag en schep het mengsel hierin. Druk goed aan met een spatel en bak met het deksel op de pan circa 5 minuten op een lage stand. Draai de rösti om met behulp van een plat bord en laat weer in de pan glijden. Bak nog circa 5 minuten. Lekker met gehaktballen en een salade.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 7 g
  • koolhydraten
  • 10 g
  • vet
  • 13 g
  • Kcal
  • 190
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie