Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pompoenrosti met ui en kaneel

Pompoenrosti met ui en kaneel

Pompoenrosti met ui en kaneel product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 3 eetlepel vloeibaar bakproduct
  • 2 uien gesnipperd
  • 600 gram pompoen geschild
  • 3 eieren
  • 2 eetlepel bloem gezeefd
  • 1 eetlepel nootmuskaat
  • 1 mespuntje kaneel
Bereiden
Verhit 2 eetlepels van het bakproduct en fruit hierin de uien circa 5 minuten op een lage stand. Rasp de pompoen grof. Klop de eieren goed los, voeg de bloem, wat zout, versgemalen peper en de specerijen toe en schep de uien en geraspte pompoen erdoor. Verhit de rest van het bakproduct in een koekenpan met antiaanbaklaag en schep het mengsel hierin. Druk goed aan met een spatel en bak met het deksel op de pan circa 5 minuten op een lage stand. Draai de rösti om met behulp van een plat bord en laat weer in de pan glijden. Bak nog circa 5 minuten. Lekker met gehaktballen en een salade.

Voedingswaarde

eiwit
7 g
koolhydraten
10 g
vet
13 g
Kcal
190