In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Portobello gevuld met geroosterde tomaat en geitenkaas

Portobello gevuld met geroosterde tomaat en geitenkaas

Portobello gevuld met geroosterde tomaat en geitenkaas product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 35 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 4 portobellos
  • 3 eetl. olijfolie
  • 4 takjes basilicum
  • 1 bakje cherry-/kerstomaatjes
  • 1 theel. gedroogde Italiaanse kruiden
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 150 gr zachte geitenkaas
  • ovenschaal, ingevet
Bereiden
Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de portobello's met de holtes naar boven in de ovenschaal en bestrijk de randen met een beetje olie. Snijd de basilicumtakjes heel fijn (bewaar de blaadjes) en schep met de tomaatjes, kruiden, knoflook en rest van de olie door elkaar. Verdeel dit over de portobello's. Verkruimel de geitenkaas erover en bak in de oven in circa 20 minuten gaar. Schep de portobello’s op borden en bestrooi met gescheurde basilicumblaadjes. Lekker met rijst.

Voedingswaarde

eiwit
9 g
koolhydraten
3 g
vet
15 g
Kcal
190