1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Portobello gevuld met geroosterde tomaat en geitenkaas

Portobello gevuld met geroosterde tomaat en geitenkaas

Portobello gevuld met geroosterde tomaat en geitenkaas product foto
  • Ingredienten:

  • 4 portobellos
  • 3 eetl. olijfolie
  • 4 takjes basilicum
  • 1 bakje cherry-/kerstomaatjes
  • 1 theel. gedroogde Italiaanse kruiden
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 150 gr zachte geitenkaas
  • ovenschaal, ingevet
Bereiden
Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de portobello's met de holtes naar boven in de ovenschaal en bestrijk de randen met een beetje olie. Snijd de basilicumtakjes heel fijn (bewaar de blaadjes) en schep met de tomaatjes, kruiden, knoflook en rest van de olie door elkaar. Verdeel dit over de portobello's. Verkruimel de geitenkaas erover en bak in de oven in circa 20 minuten gaar. Schep de portobello’s op borden en bestrooi met gescheurde basilicumblaadjes. Lekker met rijst.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 35 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 9 g
  • koolhydraten
  • 3 g
  • vet
  • 15 g
  • Kcal
  • 190
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie