1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Portobelloburger met gegrilde groenten en basilicummayonaise

Portobelloburger met gegrilde groenten en basilicummayonaise

Portobelloburger met gegrilde groenten en basilicummayonaise product foto
  • Ingredienten:

  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 4 grote portobello’s
  • 1 courgette, in plakken
  • 1 paprika, in repen
  • 4 eetlepels mayonaise
  • handje basilicum, fijngesneden
  • sap van 1/2 citroen
  • 4 meergranenbolletjes, gehalveerd
  • 200 gram verse spinazie
Bereiden
Meng de olie met de knoflook en smeer de portobello’s, courgette en paprika ermee in. Verhit een grillpan op een hoge stand en gril de portobello’s, paprika en courgette circa 10 minuten tot ze zacht zijn en er grillstrepen ontstaan. Meng intussen de mayonaise met de basilicum en het citroensap. Bestrijk de broodjes met basilicummayonaise en beleg met de spinazie, een portobello, courgette en paprika.
Menugang
Tussengerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 13 g
  • koolhydraten
  • 26 g
  • vet
  • 18 g
  • Kcal
  • 335
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie