1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Prosecco-cocktail met limoen

Prosecco-cocktail met limoen

Prosecco-cocktail met limoen product foto
  • Ingredienten:

  • 12 eetlepels citroensorbetijs
  • 30 milliliter limoensap
  • 120 milliliter ijskoude prosecco
  • 4 partjes limoen
Bereiden
Laat het sorbetijs iets zachter wor- den. Schep het ijs in een ijskoude kom (die even in de diepvries heeft gestaan) en klop met een garde het limoensap erdoor tot het ijs romig is. Klop dan de prosecco er goed en snel doorheen en schenk de cocktail direct in hoge glazen. Zet er een rietje in en steek een partje limoen op de rand van elk glas.
Menugang
Tussengerecht
Bereidingstijd
Ca. 5 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 0 g
  • koolhydraten
  • 12 g
  • vet
  • 0 g
  • Kcal
  • 70
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie