Maak in plaats van kant-en-klaar knoflooksaus een saus van Griekse of volle yoghurt, zout, geperste knoflook en een fijngesnipperd uitje of gehakte peterselie.Meng olijfolie met knoflook, zout, peper en Provençaalse kruiden. Schep de kip, tomaatjes en paprika door dit mengsel. Prik de schil van de aardappelen in, houd ze even onder de kraan en zet ze een beetje uit elkaar, onafgedekt, op een magnetronschaal 8-10 minuten op 800 Watt in de magnetron tot ze beetgaar zijn. Wikkel ze in aluminiumfolie en laat ze daarin nog even nagaren. Verwarm de ovengrill. Rijg de kip, tomaat en paprika aan de prikkers en rooster ze 10-12 minuten nder de ovengrill. Keer ze af en toe om. Vouw het folie van de aardappels open en breek of snijd de aardappel aan de bovenkant open. Verdeel er knoflooksaus over. Serveer de aardappelen met de spiesjes.
Voedingswaarde
eiwit
21 g
koolhydraten
29 g
vet
25 g
Kcal
440
Het volgende product(en) is op het gekozen moment niet in de aanbieding