Meng de olijven, ansjovis, knoflook en de helft van de Provençaalse kruiden. Verdeel dit mengsel over de schnitzels. Rol het vlees op en bind de rolletjes vast met keukengaren of steek vast met prikkers. Bestrooi het vlees met zout en peper. Kook de krieltjes gaar. Verhit de olie en bak hierin de schnitzelrolletjes in 3-4 minuten rondom goudbruin. Voeg de bouillon toe en stoof zachtjes 10-12 minuten. Haal het vlees uit de pan. Giet de kookroom bij het braadvocht en laat iets inkoken. Meng de rest van de kruiden erdoor. Bestrooi de krieltjes met de peterselie en serveer ze bij de schnitzelrolletjes. Lekker met gegrilde courgette of sperziebonen.
Variatie
• Vervang de varkensschnitzels door kip- of kalkoenfilet. • Neem gedroogde tomaten op olie in plaats van ansjovis.
Voedingswaarde
eiwit
34 g
koolhydraten
26 g
vet
23 g
Kcal
455
Het volgende product(en) is op het gekozen moment niet in de aanbieding