1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Provencaalse kapucijners

Provencaalse kapucijners

Provencaalse kapucijners product foto
  • Ingredienten:

  • 3 eetlepel olijfolie
  • 1 ui gesnipperd
  • 2 teentje knoflook gesnipperd
  • 4 vleestomaten in partjes
  • 250 gram hamreepjes
  • 1 eetlepel gedroogde provencaalse kruiden
  • 100 milliliter vleesbouillon
  • 1 blikje kapucijners uitgelekt
  • 125 milliliter crème fraîche
  • 2 eetlepel dijonmosterd
Bereiden
Verhit de olie en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg de tomaten, hamreepjes en Provençaalse kruiden toe en bak circa 2 minuten mee. Giet de bouillon erbij en verwarm circa 3 minuten. Schep de kapucijners erdoor en verwarm zonder te koken. Roer de crème fraîche en mosterd erdoor. Serveer het gerecht met een groene salade of appelcompote en warm stokbrood.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 35 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 29 g
  • koolhydraten
  • 34 g
  • vet
  • 26 g
  • Kcal
  • 535
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie