1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Puree van wortel en pastinaak

Puree van wortel en pastinaak

Puree van wortel en pastinaak product foto
  • Ingredienten:

  • 2 grote winterwortels
  • 1 grote pastinaak (of knolselderij)
  • 2 kruimige aardappels
  • 50 milliliter groentebouillon
  • 1 eetlepel boter
  • nootmuskaat
  • peper en zout
Bereiden
Schil 2 grote winterwortels, 1 grote pastinaak (of knolselderij) en 2 kruimige aardappels en snijd ze in gelijke kleine stukken. Zet ze op met ruim water en wat zout en kook ze in circa 10 minuten gaar. Stamp ze fijn met een eetlepel boter of olijfolie en 50 ml warme groentebouillon. Breng op smaak met peper en nootmuskaat.
Menugang
Voorgerecht
Aantal personen
1
Voedingswaarde (pp)
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie