Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Ratatouille

Ratatouille

Ratatouille product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Tussengerecht
Bereidingstijd
Ca. 35 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 4 teentjes knoflook in plakjes
  • 2 (rode) uien in partjes
  • 1 aubergine in blokjes
  • 2 courgettes in dikke plakken
  • 2 paprika’s (rood en groen), zonder zaadjes, in repen
  • 125 milliliter olijfolie
  • 2 takjes rozemarijn
  • 3 takjes tijm
  • 4 tomaten gepeld, in parten
Bereiden
Verwarm de oven voor op 220°C. Schep de knoflook, ui, aubergine, courgette, paprika, olijfolie, (zee)zout en peper door elkaar. Schep dit groentemengsel in een lage ovenschaal en leg de rozemarijn en tijm ertussen. Rooster de groenten in het midden van de oven in circa 25 minuten lichtbruin en gaar. Schep af en toe om. Leg de tomaten er de laatste 10 minuten bij. Lekker met stokbrood bij vlees of vis.lage ovenschaal

Voedingswaarde

eiwit
5 g
koolhydraten
15 g
vet
32 g
Kcal
375