1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Ratatouille

Ratatouille

Ratatouille product foto
  • Ingredienten:

  • 4 teentjes knoflook in plakjes
  • 2 (rode) uien in partjes
  • 1 aubergine in blokjes
  • 2 courgettes in dikke plakken
  • 2 paprika’s (rood en groen), zonder zaadjes, in repen
  • 125 milliliter olijfolie
  • 2 takjes rozemarijn
  • 3 takjes tijm
  • 4 tomaten gepeld, in parten
Bereiden
Verwarm de oven voor op 220°C. Schep de knoflook, ui, aubergine, courgette, paprika, olijfolie, (zee)zout en peper door elkaar. Schep dit groentemengsel in een lage ovenschaal en leg de rozemarijn en tijm ertussen. Rooster de groenten in het midden van de oven in circa 25 minuten lichtbruin en gaar. Schep af en toe om. Leg de tomaten er de laatste 10 minuten bij. Lekker met stokbrood bij vlees of vis.lage ovenschaal
Menugang
Tussengerecht
Bereidingstijd
Ca. 35 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 5 g
  • koolhydraten
  • 15 g
  • vet
  • 32 g
  • Kcal
  • 375
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie