In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Rauwe ham met tomaat, feta en olijven

Rauwe ham met tomaat, feta en olijven

Rauwe ham met tomaat, feta en olijven product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Bijgerecht
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 150 g rauwe ham, in plakken (ca. 8 plakken)
  • 100 g feta, in kleine blokjes
  • 2 eetl. zwarte of groene olijven, zonder pit, in plakjes of gehakt
  • 1 vleestomaat, gepeld, in miniblokjes
  • 2 eetl. olijfolie
  • 1 eetl. citroensap
  • zout en versgemalen peper
  • 8 lange sprieten bosui of bieslook
Voorbereiden
Leg de hamplakken naast elkaar op een plank. Schep de feta, olijven en tomatenblokjes door elkaar. Meng olijfolie, citroensap, zout en peper en schep dit door het fetamengsel.
Bereiden
Verdeel het kaasmengsel over de plakken ham. Vorm er rolletjes of buideltjes van en bind deze dicht met bosui of bieslook.8 hapjes

Voedingswaarde

eiwit
7 g
koolhydraten
0 g
vet
9 g
Kcal
110