1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Rauwe ham met tomaat, feta en olijven

Rauwe ham met tomaat, feta en olijven

Rauwe ham met tomaat, feta en olijven product foto
  • Ingredienten:

  • 150 g rauwe ham, in plakken (ca. 8 plakken)
  • 100 g feta, in kleine blokjes
  • 2 eetl. zwarte of groene olijven, zonder pit, in plakjes of gehakt
  • 1 vleestomaat, gepeld, in miniblokjes
  • 2 eetl. olijfolie
  • 1 eetl. citroensap
  • zout en versgemalen peper
  • 8 lange sprieten bosui of bieslook
Voorbereiden
Leg de hamplakken naast elkaar op een plank. Schep de feta, olijven en tomatenblokjes door elkaar. Meng olijfolie, citroensap, zout en peper en schep dit door het fetamengsel.
Bereiden
Verdeel het kaasmengsel over de plakken ham. Vorm er rolletjes of buideltjes van en bind deze dicht met bosui of bieslook.8 hapjes
Menugang
Bijgerecht
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 7 g
  • koolhydraten
  • 0 g
  • vet
  • 9 g
  • Kcal
  • 110
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie