Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Ravioli met kaasvulling en pistachepesto

Ravioli met kaasvulling en pistachepesto

Ravioli met kaasvulling en pistachepesto product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 500 g ravioli gevuld met kaas, koelvers
  • voor de pesto:
  • 2 teentjes knoflook, gepeld
  • een handvol basilicumblaadjes
  • 1/2 bos verse (platte) peterselie, alleen de blaadjes
  • 100 g pistachenoten, gepeld
  • 200 ml milde olijfolie
  • 100 g Parmezaanse kaas, (vers) geraspt
  • zout en versgemalen peper
Voorbereiden
Maal de knoflook, basilicum, peterselie en pistachenoten fijn en giet de olijfolie erbij terwijl de keukenmachine draait. Draai als laatste de Parmezaanse kaas erdoor en breng de pesto op smaak met zout en versgemalen peper.
Bereiden
Kook de ravioli in ruim water met zout in circa 3 minuten beetgaar. Als ze boven komen drijven zijn ze goed. Giet ze af, schep ze op diepe borden en lepel er wat pesto over. Of schep de pesto er in de pan door en serveer direct.
Variatie
Gebruik in plaats van koelverse ravioli gedroogde ravioli.

Voedingswaarde

eiwit
33 g
koolhydraten
51 g
vet
87 g
Kcal
1115