1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Ravioli met kaasvulling en pistachepesto

Ravioli met kaasvulling en pistachepesto

Ravioli met kaasvulling en pistachepesto product foto
  • Ingredienten:

  • 500 g ravioli gevuld met kaas, koelvers
  • voor de pesto:
  • 2 teentjes knoflook, gepeld
  • een handvol basilicumblaadjes
  • 1/2 bos verse (platte) peterselie, alleen de blaadjes
  • 100 g pistachenoten, gepeld
  • 200 ml milde olijfolie
  • 100 g Parmezaanse kaas, (vers) geraspt
  • zout en versgemalen peper
Voorbereiden
Maal de knoflook, basilicum, peterselie en pistachenoten fijn en giet de olijfolie erbij terwijl de keukenmachine draait. Draai als laatste de Parmezaanse kaas erdoor en breng de pesto op smaak met zout en versgemalen peper.
Bereiden
Kook de ravioli in ruim water met zout in circa 3 minuten beetgaar. Als ze boven komen drijven zijn ze goed. Giet ze af, schep ze op diepe borden en lepel er wat pesto over. Of schep de pesto er in de pan door en serveer direct.
Variatie
Gebruik in plaats van koelverse ravioli gedroogde ravioli.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 33 g
  • koolhydraten
  • 51 g
  • vet
  • 87 g
  • Kcal
  • 1115
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie