Ravioli met spekjes, zalm en basilicumolie - Recepten
Wij roepen de PLUS Mini saucijzenbroodjes met houdbaarheidsdatum 10-11-2019 terug.
Lees meer Verberg deze melding

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Ravioli met spekjes, zalm en basilicumolie

Ravioli met spekjes, zalm en basilicumolie

Ravioli met spekjes, zalm en basilicumolie product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 bosje basilicum
  • 100 milliliter olijfolie
  • 2 eetlepels citroensap
  • 500 gram ravioli of tortellini, gevuld met kaas
  • 200 gram gerookte spekreepjes
  • 1 bosje lente-/bosui, in ringen
  • 200 gram Gerookte zalm, in reepjes
Bereiden
Pureer de basilicum met de olie en het citroensap en breng op smaak met zout en peper. Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rooster de spekreepjes in een droge, hete koekenpan. Giet de ravioli af en schep de spekjes, bosui en zalm erdoor. Besprenkel de pasta met de basilicumolie. Lekker met een rucolasalade.
Variatie
• Vervang de gerookte zalm door gerookte forel of makreel. • Pureer de basilicum met de helft van de olijfolie en 125 ml zure room.

Voedingswaarde

eiwit
38 g
koolhydraten
76 g
vet
54 g
Kcal
945