1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Rendang

Rendang

Rendang product foto
  • Ingredienten:

  • 2 eetlepel olie
  • 500 gram runderlappen in blokjes
  • 1 Kuipje boemboe voor rendang
  • 100 milliliter kokosmelk
Bereiden
Verhit 2 eetlepels wokolie en braad het vlees aan. Voeg 200 ml water en de boemboe voor rendang toe en roer alles goed door elkaar. Breng aan de kook en laat in 60-90 minuten zachtjes garen. Roer af en toe door. Voeg de kokosmelk toe als het vlees gaar en zacht is. Lekker met witte rijst en assinan.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 90 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 40 g
  • koolhydraten
  • 2 g
  • vet
  • 22 g
  • Kcal
  • 375
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie