Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Rendang

Rendang

Rendang product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 90 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 2 eetlepel olie
  • 500 gram runderlappen in blokjes
  • 1 Kuipje boemboe voor rendang
  • 100 milliliter kokosmelk
Bereiden
Verhit 2 eetlepels wokolie en braad het vlees aan. Voeg 200 ml water en de boemboe voor rendang toe en roer alles goed door elkaar. Breng aan de kook en laat in 60-90 minuten zachtjes garen. Roer af en toe door. Voeg de kokosmelk toe als het vlees gaar en zacht is. Lekker met witte rijst en assinan.

Voedingswaarde

eiwit
40 g
koolhydraten
2 g
vet
22 g
Kcal
375