Rendang - Recepten

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Rendang

Rendang

Rendang product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 60 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 2 eetl. wokolie
  • 500 g magere runderlappen, in reepjes
  • boemboe voor rendang
  • 300 ml water
  • 1 rode peper, zonder zaadjes, in stukjes
  • 1 potje gefrituurde uitjes
Bereiden
Verhit de olie en bak hierin de runderreepjes lichtbruin. Voeg de boemboe en het water toe en stoof met deksel 45 minuten. Stoof daarna zonder deksel nog 10 minuten zodat het vocht iets inkookt. Schep de rode peper erdoor en serveer dit gerecht bestrooid met de uitjes.

Voedingswaarde

eiwit
31 g
koolhydraten
11 g
vet
20 g
Kcal
355