1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Ribbetjes met karnemelkmarinade

Ribbetjes met karnemelkmarinade

Ribbetjes met karnemelkmarinade product foto
  • Ingredienten:

  • 1,5 kg spareribs (naturel)
  • voor de marinade:
  • 2,5 dl karnemelk (Melkan)
  • 1 theel. zout
  • 2 theelepel gemberwortel, geraspt
  • 4 teentjes knoflook, geplet
  • 1 ui, in ringen
  • 1 eetl. citroensap
  • stukje citroenschil
  • 1 theel. komijnpoeder
  • 2 kruidnagels
  • 1 eetl. oregano
  • 1 eetl. munt
Bereiden
Roer alle ingrediënten voor de marinade door elkaar en leg het vlees erin. Draai het een paar keer om en dek het goed af. Laat het minimaal acht uur in de koelkast marineren. Wentel het in die tijd nog een paar keer. Haal het vlees 2 uur voor de bereiding uit de koelkast en neem het uit de marinade. Dep het rondom droog met keukenpapier en gril het op de barbecue.(excl. marineertijd)
Bereidingstijd
Ca. 10 minuten
Aantal personen
1
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 69 g
  • koolhydraten
  • 2 g
  • vet
  • 78 g
  • Kcal
  • 985
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie