Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Ribbetjes met karnemelkmarinade

Ribbetjes met karnemelkmarinade

Ribbetjes met karnemelkmarinade product foto

Handige informatie over dit recept

Bereidingstijd
Ca. 10 minuten
Aantal personen
1

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1,5 kg spareribs (naturel)
  • voor de marinade:
  • 2,5 dl karnemelk (Melkan)
  • 1 theel. zout
  • 2 theelepel gemberwortel, geraspt
  • 4 teentjes knoflook, geplet
  • 1 ui, in ringen
  • 1 eetl. citroensap
  • stukje citroenschil
  • 1 theel. komijnpoeder
  • 2 kruidnagels
  • 1 eetl. oregano
  • 1 eetl. munt
Bereiden
Roer alle ingrediënten voor de marinade door elkaar en leg het vlees erin. Draai het een paar keer om en dek het goed af. Laat het minimaal acht uur in de koelkast marineren. Wentel het in die tijd nog een paar keer. Haal het vlees 2 uur voor de bereiding uit de koelkast en neem het uit de marinade. Dep het rondom droog met keukenpapier en gril het op de barbecue.(excl. marineertijd)

Voedingswaarde

eiwit
69 g
koolhydraten
2 g
vet
78 g
Kcal
985