1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Ribeye met sinaasappel en sjalotjes

Ribeye met sinaasappel en sjalotjes

Ribeye met sinaasappel en sjalotjes product foto
Bereiden
Neem 1 schoongeboende sinaasappel, rasp 1 theelepel van de schil en pers de vrucht uit. Bestrijk 4 ribeyes of entrecotes met een mengsel van sinaasappelrasp en sap, 2 eetlepels sojasaus, 1 theelepel tabasco, 2 geperste teentjes knoflook, 50 ml olijfolie en 2 fijngesnipperde sjalotjes. Marineer circa 10 minuten. Rooster het vlees 1-2 minuten per kant in het midden van een hete barbecue en daarna 4-5 minuten aan de zijkant van de barbecue. Serveer met Remia BBQ sauce Red Hot Boss of Black Jack.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie