Rijstepap met rozijnen en bruine suiker - Recepten

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Rijstepap met rozijnen en bruine suiker

Rijstepap met rozijnen en bruine suiker

Rijstepap met rozijnen en bruine suiker product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 150 g blanke rozijnen
  • 1 l volle melk (Melkan)
  • 200 g dessertrijst
  • 150 g bruine basterdsuiker
Voorbereiden
Wel de rozijnen in warm water.
Bereiden
Breng de melk aan de kook. Voeg, als de melk kookt, de rijst en de rozijnen toe. Laat het geheel al roerend op een lage stand 10-12 minuten doorkoken. Giet de pap in vier schaaltjes en strooi er bruine suiker over.
Variatie
 Vervang de helft van de suiker door gehakte walnoten.

Voedingswaarde

eiwit
13 g
koolhydraten
112 g
vet
9 g
Kcal
580